Οικογενειακή Υπόθεση

Τόσο ο ιδρυτής, Ιάσονας Παππάς, όσο και ο γιός του, Μηνάς Παππάς, αφιέρωσαν το επιχειρηματικό τους πνεύμα στην οικογενειακή επιχείρηση εδώ και πάνω από 50 χρόνια, εξοπλίζοντάς την με πολύτιμο δυναμικό εμπειρίας με την πάροδο των ετών.
Από το καλοκαίρι του 2010, στην επιχείρηση έχουν εισέλθει επίσης οι γιοι του Μηνά, Ιάσονας & Φίλιππος και συνεχίζουν να τηρούν την οικογενειακή παράδοση με ζήλο και αφοσίωση.


Τα προϊόντα που προσφέρουμε

Επιλέγουμε για εσάς και σας προσφέρουμε πάντα ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά άριστης ποιότητάς από κάθε γωνιά της Ελλάδας από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων παραγωγών, επιλεγμένων με αυστηρά κριτήρια, ώστε να διασφαλίζουμε μόνιμα υψηλό επίπεδο ποιότητας και φρεσκάδας, μέσω ενός κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασίας και πάνω απ’ όλα αξιοπιστίας. Προτεραιότητα μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά η ικανοποίηση αυτού στο μέγιστο βαθμό της.
Επιπλέον, σας παρέχουμε εξωτικά φρούτα από χώρες μακρινές, για πιο εκλεπτυσμένες προτιμήσεις τα οποία μπορείτε να τα βρείτε στη πλήρη λίστα προϊόντων μας. Παράλληλα, ζητήστε μας να ενημερωθείτε για την προέλευση και την ποιότητα κάθε προϊόντος τηλεφωνικώς για περισσότερες πληροφορίες.

Οι εγκαταστάσεις και τα υπερσύγχρονα ψυγεία μας τα οποία είναι 7 στον αριθμό που το καθένα έχει το δικό του καταγραφικό panel και διαμορφωμένα κατάλληλα για το εκάστοτε προϊόν, εξασφαλίζουν την άριστη διατήρηση των προϊόντων από τον παραγωγό έως το τραπέζι του καταναλωτή. Σημαντικό ρόλο στην διατήρηση, παίζει βέβαια και η καθημερινή προμήθεια προϊόντων είτε από παραγωγούς του νομού μας είτε από διάφορα σημεία της υπόλοιπης Ελλάδος καθώς εμπορευόμαστε προϊόντα από 2 έως και 7 φορές τη βδομάδα.


Συνεργασία - Προμήθεια προϊόντων

Οι προμηθευτές μας αποτελούν κομμάτι της εγγύησης μας. Δεν θα αποτελούσε υπερβολή αν κάποιος υποστήριζε ότι επιλέγουμε τους προμηθευτές μας όπως κάνουν οι καλές νοικοκυρές στο σπίτι τους. Οι προμηθευτές μας έχουν επιλεγεί ύστερα από χρόνια συνεργασίας με τα πιο αυστηρά κριτήρια ένα από αυτά φυσικά, η αξιοπιστία στην ποιότητα των προϊόντων. Συνεργαζόμαστε πάντα με κορυφαίους παραγωγούς οι οποίοι έχουν καταξιωθεί βάση των προϊόντων τους.

Ταξιδεύουμε και εμπορευόμαστε από σχεδόν κάθε γωνιά της Ελλάδος όπως: Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Κόρινθο, Τρίκαλα, Καστοριά, Βέροια, Νάουσα, Πύργο, Έβρο, Σκύδρα, Δράμα, Λάρισα, Ριζώματα, Κρήτη κι άλλα μέρη τις Ελλάδος καθώς επίσης και πολλά εισαγόμενα προϊόντα από χώρες του εξωτερικού όπως Αργεντινή, Ιταλία, Βραζιλία, Χιλή, Κολομβία, χώρες της Αφρικής, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ολλανδία κ.α.


Τροφοδοσίες

Τροφοδοτούμε όλη την Ήπειρο, τη Κέρκυρα και τους Παξούς, επιχειρήσεις όπως:


Τρόποι Παραγγελίας

Οι παραγγελίες διεξάγονται με τους εξής τρόπους:

Τηλεφωνικώς
Fax
• E-Mail (Προσεχώς)

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή [8:00 - 14:30] & [20:00 - 24:00]
Σαββάτο [07:00 - 15:00]
Κυριακή [20:00 - 24:00]


Διανομή

Με χαρά αποστέλλουμε καθημερινά τις παραγγελίας με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας εντός εύρος του νομού Ηπείρου ή επίσης μπορείτε να τα παραλάβετέ και μόνοι σας από τον χώρο μας.
Για παραγγελίες που γίνονται μια μέρα πριν την επιθυμητή παραλαβής τους μέχρι τις 23:00 το βράδυ, μπορείτε να τα έχετε το επόμενο πρωί -κατόπιν ώρα συνεννόησης- από τις 7:30 στη πόρτα σας. Επιπρόσθετα, παραδόσεις γίνονται και αυθημερόν αρκεί η παραγγελία να έχει δοθεί νωρίτερα από τις 13:00 του ιδίου πρωινού.